ORDU / KUMRU - Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu

Başarıya Doğru..

ÖĞRENCİLERİMİZ HER ALANDA OKULUMUZU VE KUMRU'MUZU GURURLANDIRIYOR️

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen erkekler arası Genç muhafızlar hafızlık, Genç Sada Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Genç Bilaller ezan okuma yarışması  yarışması bu yıl Perşembe İmam Hatip Ortaokulu koordinesinde gerçekleşti. Okulumuz  Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Muhammet Taib AKBAŞ kendisine yöneltilen tüm sorulara cevap vererek yarışmayı 1.tamamladı ve okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi Tokat'ta yapılacak bölge finallerinde temsil hakkı kazandı.

Aynı yarışmaların diğer bir bölümü olanı Genç Sada Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında  ise okulumuz 5/C sınıfı öğrencisi Yusuf Buğra ÖRE 4.lük,  yine 5/C sınıfı öğrencisi Ömer Faruk YILMAZ  12. lik derecesi elde etti.

Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Başarılar dileriz.

23-12-202323-12-202323-12-2023

Yayın: 23.12.2023 - Güncelleme: 23.12.2023 16:49 - Görüntülenme: 94