ORDU / KUMRU - Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu

DAHİLERİN DÜNYASI PROJESİ SONA ERDİ

Okulumuz ögretmenlerinden Aslı Yüksel ve Kübra ŞAHİN'in içinde bulundukları Dahilerin Dünyası adlı eTwinning projesi tamamlandı..

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Merve ÇOLAK ve Ayşegül TİNCİ'nin görsel çalışmalarla hazırladığı Edebiyat Sokağı etkinliğiyle türk şair ve yazarlarımız öğrencilerimize tanıtıldı.

Mrt

Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak içn pazartesi,çarşamba ve cuma günleri birer saat olmak üzere tüm okul personelimiz dahil kitap okuma saati yapıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Aslı YÜKSEL ve Kübra ŞAHİN Türkiye'den 6 ve Azerbaycan'dan 1 ortağı bulunan "DAHİLERİN DÜNYASI" isimli eTwinning projesine dahil olmuştur.

Mrt

Okulumuzun öğretmenlerinden Kübra ŞAHİN ve Aslı YÜKSEL'in yürüttüğü "Her Zeka Bir Dünya" isimli eTwinning projesi sona erdi.

Projenin final ürünü olan sanal sergiye buradan ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Kübra ŞAHİN'in kuruculuğunu yaptığı ve Aslı YÜKSEL'in de ortaklarından olduğu "Her Zeka Bir Dünya" isimli eTwinning projesinin ortak ürünü olarak 'Akrostiş Şiir' oluşturuldu.

Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz başarılar dileriz.