ORDU / KUMRU - Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğretmnelerimize ve velilerimize Psikososyal Destek kapsamında seminer verildi.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilerimize Madde Bağımlılığı Farkındalık  rehberlik semineri verildi.

İstiklâl Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Olsun

İstiklâl Marşımızın Kabulünün 102. Yıldönümü çerçevesinde İlçemiz Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırladığı program Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Kutlandı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Köksal DERİLMEK tarafından yapıldı. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösterilerin ardından "Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı" adlı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında İlçemizde dereceye giren öğrencilerimize Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Abdullah AKBAŞ, Milli Eğitim Müdürümüz Suat EVİN ve İlçe Emniyet Amiri Emre KİRAZ tarafından hediye verildi.

Programda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ederiz.

"Allah, bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın ."

Mrt

Okulumuz tarafından düzenlenecek olan 2 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programımıza herkes davetlidir.

Güreşçilerimizden İki Madalya

8 Mart 2023 tarihinde yapılan Okul Sporları Güreş İl  Birinciliği Grekoromen Stil Yıldızlar müsabakalarında sporcularımız

48 kg Yavuz SANA il üçüncüsü

75 kg Uğur DİNLER il birincisi olmuştur.

Uğur DİNLER 14-16 Nisan 2023 tarihlerinde Tokat ilinde yapılacak olan grup müsabakalarında okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi temsil edecektir. Sporcularımızı tebrik eder, başta güreş antrenörleri Mustafa ÖZTEKİNCİ ve Kerem HİBE olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Kumru Şehit Neşe Eryetim İHO.

Mrt

Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen erkekler arası Genç Sada Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması bu yıl Çatalpınar Hacı Ali Eriş İmam Hatip Lisesi kooordinesinde gerçekleşti. Okulumuz  Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Nurullah SÖNMEZ il Üçüncüsü olarak yarışmayı tamamladı.

Aynı yarışmaların diğer bir bölümü olan kızlar arası Genç Nida Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık yarışmaları ise Çamaş ilçemizde bulunan Şehit Şener Karadere İmam Hatip Ortaokulu koordinesinde icra edildi. Öğrencimiz Meryem Sena BUL hafızlık kategorisinde il Üçüncüsü oldu.

Öğrencilerimizi tebrik eder programlarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yarıyıl tatili sürecinde 30 ocak 3 şubat arasında LGS ye hazırlanan öğrencilerimizle kış kampı yaptık

Şbt

2022/2023 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı. 2. dönemde yapılacak çalışmalar için takip komisyonu kuruldu. Hedef LGS kapsamında çalışmalar belirlendi.

Mrt

İş sağlığı ve güvenliği kapsamında okulumuz rehberlik servisi tarafından okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimize mesleki hastalıklar ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Öğretmenler için mesleki hastalıklar nedir?

Neden oluşur?

Bu hastalıklardan korunma yolları ve tedavi süreçleri nelerdir?

Rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun giriş bölümlerine,merdiven ve koridor gibi muhtelif yerlerine öğrencilerimizin yaptığı çalışmlarla birlikte ayet ve hadis-i şeriflerle süslendi.

Şbt

Bugün 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.  dönemine güçlendirme çalışması tamamlanan okul binamızda başladık.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Suat EVİN'in katılımlarıyla İstiklal Marşı töreni gerçekleştirildi.

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz güçlendirme çalışmalarının önemine değinerek tören sonrasında sınıflarımızda öğrencilerimizle sohbetlerde bulundu.

Güçlendirme çalışmalarında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul idaremiz başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, ikinci dönemin sağlık,huzur ve başarı içerisinde geçmesini temenni ediyoruz.

e-Twinning Hissettiklerimle Çiziyorum

Ekm

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle  ilçe müftümüz Gencağa Sayan'i ziyaret ettik. Bizleri odasında ağırlayan müftümüze hediyelerimizi takdim ettik.

Misafirperverliği ve bize ayırdığı vakitten dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ağu

Teknofest günlerimiz devam ediyor. Türkiye geneli 30240 proje başvurusu olan insanlık yararına teknoloji yarışması sosyal inovasyon kategorisi yarışmasının düzenlendiği Teknofest Rize finallerindeyiz. 174 takımın davet edildiği 12-14 Ağustos 2022 tarihleri aralığında düzenlenen finallerde ilçemizi ve okulumuzu temsil etmenin ayrı bir gururu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Proje danışmanlığını yapan öğretmenimiz Emrah YILMAZ' ı'i ve öğrencimiz Ömer Faruk PAŞIK'ı bir kez daha tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Haz

Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesinin tanıtım-bilgilendirici afişleriyle birlikte geçmiş yıllarda olduğu gibi 2021 yılı mezunlarının da YKS Yerleştirme başarılarını ve sonuçlarını afiş haline getirerek okulumuz mezuniyet köşesi panolarımızda sergilendi.