ORDU / KUMRU - Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Atıcılıkta yine Türkiye Finallerindeyiz.

14-15 Ocak 2019 tarihlerinde yapılan Okul Sporları Atıcılık İl Birinciliği yarismalarinda Kumru Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Havalı Tabanca Takımlarımız il ikincisi olmuş, baraj puanlarını geçerek 20-24 Mart 2019 tarihlerinde Mersin de yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Aynı yarışmada Yıldız Kız Havalı Tüfek takımımız da il ikincisi olmuştur. Sporcularımızı,Beden Eğitimi öğretmenimizi ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Ock

Öğretmenlerimiz verimli ders çalışma yöntemleri hakkında öğrenci ve ailelerini bilgilendirmek ve öğrencilerin ders çalışma ortamını daha yakından tanımak amacıyla ev ziyaretlerinde bulundu.

Öğretmenlerimize ve bizi misafir eden ailelere teşekkür ederiz.

Ock

Bu haftanın temiz sınıfı olarak 5/B sınıfı seçildi. Sınıf rehber öğretmenlerine ve sınıflarını temiz tuttukları için tüm 5/B sınıfına teşekkür ediyoruz.

Ock

İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 09/01/2019 Çarşamba eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir.

Ock

Derslerinde ki başarılar ve okul içinde gösterdikleri örnek davranışlarından dolayı 7/A sınıfından Meryem KINALI ile 5/C sınıfından Tarık Mert YILMAZ ´Ayın Öğrencisi´ seçilmişlerdir. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

2018 in son haftasının en temiz sınıfı 5/C sınıfı seçildi.

Gösterdikleri örnek davranıştan dolayı 5/C sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUMRU ŞEHİT NEŞE ERYETİM İMAM HATİP ORTAOKULU KALİTE TAKİP SİSTEMİ (VİZYON BELGESİ) İZLEME RAPORU

2018-2019 eğitim öğretim yılı Ekim-Kasım-Aralık  aylarında okulumuzda uygulanan Kalite Takip Sistemi Vizyon Belgesi İzleme Raporu hazırlandı. Aşağıda yayımladığımız Rapor, Kalite Takip Komisyonu Üyelerinin ve öğretmenlerin de görüşleri alınarak tanzim edildi.

Ara

Ordu ili İmam Hatip Ortaokulları arası Kız öğrenciler genç nida Kuran-ı Kerimi güzel okuma ve hafızlık yarışmaları Ünye İmam Hatip Ortaokulu koordinesinde ÜnyeAnadolu İmam Hatip Lisesi salonunda gerceklesti. Yarışmada hafızlık dalında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Münevver Ergeç il 1.si olmuştur. Öğrencimizi, emek veren öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz ve öğretmenleri sabah namazını birlikte kılmak üzere Merkez Camiinde biraraya geldi.Namaz sonrasında öğrencilerimizle mini bir kahvaltı da yapıldı. Hatıra fotoğrafının ardından birlikte okula geçildi.

Ara

Yerli Malı Haftası 12-18 Aralık günleri arasında her yıl tüm okullarda kutlanan yerli ve milli tüketim bilincini tüm öğrencilere aşılayan güzel bir etkinliktir. Biz de okul olarak öğrencilerimizle bu etkinliğe destek verdik. Bugün sınıf öğretmenlerinin eşlİğinde 7/D sınıfı bu güzel etkinliği bizlere sundu. Öğrencilerimiz ailelerine,öğrencilerimize ve sınıf rehber öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.

YERLİ MALI HAFTASI KUTLU OLSUN

Ara

Fen ve Teknolojileri dersinde bir çok güzel ve eğlenceli konular öğretmenimiz eşliğinde işlendi. Güneş ve ay tutulması,sindirim ve boşaltım sistemimizi ve ayın evreleri gibi bir çok konu farklı etkinliklerle öğrencilerimizin aktif katılımıyla öğreniliyor. Öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Teknoloji ve Tasarım dersinde 7. ve 8. öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları atölyemizde sergiliyoruz. Öğrencilerimizin hayal gücünü ve el becerisinin birleşmesiyle geri dönüşüm malzemelerinden yeni ürün tasarlama ve ambalaj tasarımına kadar bir çok çalışma atölyemizde tasarım severleri bekliyor. Atölyemizi ziyaret etmeyi unutmayın...

Ara

Öğrencilerimizin teneffüslerde  yapamadıkları soruları öğretmenlerine rahat sorabilmeleri için Soru Köşeleri oluşturduk. Artık öğrencilerimiz yapamadıkları test sorularını sakin ve rahat yerlerde öğretmenlerine sorabilecekler.

Ara

Eğitimde yeni yaklaşımlarla ilgili, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk´un, bir psikiyatr ile ortak çalışması olan "Ebeveyn Benim" adlı kitabı öğretmenlerimize tanıtıldı. Aynı zamanda birer ebeveyn olan öğretmenlerimiz için çok faydalı olacak bu kitap okuma saatlerinde öğretmenlerimizin elinden düşmüyor.

Ara

Okulumuz din kültürü öğretmenlerimizce 40 Hadis etkinliği yapıldı. Peygamberimizin en bilinen kırk hadis hadis-işerifi küçük şeker ve çikolatalarla birlikte öğrencilerimize dağıtıldı.