ORDU / KUMRU - Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu

May

Öğrencilerimizin düşünce dünyasını zenginleştirecek şiir hitabet sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak münazara,şiir okuma gibi etkinliklere yer verildi.

May

Okulumuz da öğrencilerimizin sanatsal faaliyetlerini yapabileceği ve bunları sergileyebileceği mekanlar oluşturuldu. Bu mekanlarda görsel sanatsal, teknoloji tasarım,müzik gibi tüm çalışmalarını yapıp ürünlerini sergileyebilmektedir.

May

Kariyer günleri kapsamında Kumru İlçe Müftülüğü vaizesi Elif Konaçoğlu okulumuz ziyaret ederek öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Gelenek Bozulmadı 6. Defa Türkiye Şampiyonasındayız

27-28 Nisan 2023 tarihlerinde yapılan Okul Sporları Atıcılık Havalı Tabanca Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakalarında Okulumuz Yıldız Erkek tabanca takımı il ikincisi olmuş ve Türkiye Şampiyonası Baraj puanını geçerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Yıldız Bayan takımımız İl birincisi olmasına rağmen Türkiye Şampiyonası Baraj puanını geçememiştir.

Nis

Sınıflarımızda  'U' düzeninde Kur'an odaları oluşturuldu.

Mrt

Her hafta belirlenen ayet ve hadis-i şeriflerle okul panolarımız süsleniyor.

Mrt

Yaklaşan LGS ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavlarımız devam ediyor. Destekleme ve yetiştirme kurslarımıza katılan LGS öğrencilerimize Cumartesi günü deneme sınavları yapıldı.

Nis

Okulumuzdan mezun olan ve LGS de büyük başarı gösteren öğrencilerimizle okulumuzda biraraya geldik. LGS ye hazırlık sürecinde nasıl çalıştıklarını neye göre tercih yaptıklarını ve daha bir çok tecrübelerini LGS ye hazırlanan öğrencilerimizle paylaştılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Sula helvacioglu Fatsa fen

M.Asude manav Fatsa fen

Dilanaz Karadeniz Ünye Fen

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizi kutladık. Aziz şehitlerimizi ve Atütürk'ü saygıyla andık. Öğrencilerimiz şiirleri ve günün anlam ve önemini anlatan yazılarıyla programa renk kattı.

Nis

Öğretmenlerimizle E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelendi.

Nis

Ramazan ayı boyunca öğrencilerimizle birlikte iftar etkinlikliklerinde buluştuk. Mubarek Kadir Gecemizi en güzel şekilde ihya etmeye çalıştık. Vakit namazlarında öğretmenlerimizin eşliğinde buluştuk.

Mrt

Okulumuz 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize ilçemizdeki liseler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Nis

Okuyan 7 ler projesi kapsamında öğrencilerimizin okuma saatlerinde en az 7 kitap okumaları sağlandı.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından HEDEF LGS kapsamında velilerimize verimli ders çalışma semineri verildi. Sınava hazırlanan öğrencilerimize ailelerinde bilinçli destek sağlaması açısından bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından HEDEF LGS kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize verimli ders çalışma,sınava etkili hazırlama semineri verildi.